Maak kennis met ForestFools

Wat we doen: hout met een verhaal!

Het hout dat Forest Fools gebruikt, is afkomstig van bosonderhoud. Er wordt niets voor gekapt, gesloopt of afgebroken. Van ieder tafelblad, bijzettafel, wand- of borrelplank weet Gerard precies te vertellen welke houtsoort is gebruikt en waar het hout vandaan komt. Dat maakt ieder stuk uniek, bijzonder en met een ‘eigen verhaal’.

Ben je op zoek naar een unieke houten tafel met een duurzame achtergrond? Dan ben je bij Forest Fools aan het juiste adres! Welkom in ons houtatelier in Breukelen.

Hout met een verhaal

“Uniek aan de houten tafelbladen is dat we weten waar de boom gestaan heeft. Al ons hout wordt zorgvuldig geselecteerd bij boswachters en landgoedeigenaren, of komt vanuit ons eigen bos, en is afkomstig van bosonderhoud of bomen die zijn omgewaaid of om andere reden gekapt moesten worden.”

Hoe we het doen: met jou

Als het helder is wat jouw idee en wens is, zoeken we samen een houtsoort uit. We hebben een mooie voorraad in de houtatelier, maar Gerard kan ook op zoek in zijn netwerk naar de geschikte houten plaat.

Bij aanvang van de opdracht beginnen we -als dat bij je past- gezamenlijk met een feestelijke start in ons houtatelier in Breukelen. Vervolgens ontvang je van Gerard updates over de voortgang.

Waarom we het doen: onze overtuiging

Zo min mogelijk impact op milieu en natuur. Daarom gebruikt Forest Fools alleen hout waar we van weten waar het vandaan komt, en waarbij de transportlijnen zo kort mogelijk zijn. Ook is het hout zonder uitzondering afkomstig van bosonderhoud. Er wordt niets voor gekapt, gesloopt of afgebroken. Forest Fools weet van ieder stuk hout waar het vandaan komt en waarom het (bos)onderhoud nodig was.

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op