Maak kennis met ForestFools

Wat hebben wij momenteel op voorraad?

Tafelbladen in verschillende soorten en maten

De houten tafelbladen kunnen gemaakt worden van verschillende houtsoorten en in verschillende afmetingen; eigenlijk is er geen limiet aan lengte of breedte. We beschikken over een beperkte houtvoorraad in het houtatelier om in opdracht tafels van te maken. Zit daar niet tussen wat past bij je wens? Dan gaan we bij onze contacten op zoek naar de ruwe plaat hout van je wens.

In het houtatelier hebben we een aantal opties voor onderstellen of tafelpoten, in verschillende vormen en hoogtes. Laat ons weten wat je wensen zijn!

“Het creatieproces van stam tot tafel om aan te leven, precies zoals iemand het graag wil hebben, is mooi werk.”

Franse Borrelplanken

Daarnaast ligt in het houtatelier een grote voorraad houten borrelplanken met bijzondere vormen te wachten om in gebruik genomen te worden: van klein tot groot en allemaal afgewerkt met voedselveilige olie. De houten borrelplanken zijn handgezaagd, handgeschuurd en met zorg afgewerkt.

De olijfhouten planken zijn gemaakte van hout afkomstig uit Zuid-Frankrijk; deze hebben prachtige, soms grillige, organische vormen. Er zijn ook Eikenhouten borrelplanken en planken van Vogelkers die wat strakker zijn.

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op